Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

IRISPARIS

ARTISTA visual

  • 4
    Mecenes
  • 16.0
    mensuals
  • 735.35
    total

Presentació


  Soc I. Paris, treballo en el meu estudi d'art a Parets del Vallès des del 2015. 
En aquesta pàgina trobaràs els projectes que vaig creant,  el seu procés i les obres resultants.

Amb el dibuix com a base, m'agrada afegir una perspectiva singular al meu treball per fer que cada peça sigui única. Un ventall de tècniques com la pintura, el gravat, la cianotipia entre d'altres,  m'ajuden a transmetre de manera personal l'essència de les meves fonts d'inspiració.

Al llarg dels anys he apres que tots els artistes, molt al marge del seu reconeixement necessitem molt de suport en un ampli espectre de possibilitats i gestions.
 Així  continuem creant, mantenir-nos econòmicament i contrubuint en la societat amb el que som i fem.

Sense el vostre suport molts oficis i artistes que han decidit profesionalitzar-se com jo, no és podrien mantenir; almenys en el nostre país.
 
 A traves de l'Aixeta, promoc el meu ofici, com l'inquietud de fer partícip a tothom que u vulgui mitjançant el micro mecenatge.
 
 Amb aquest suport econòmic m'ajudaràs a assumir part de les constants despeses fruit del aprenentatge i recerca d'una obra personal i de qualitat artística.

Subscriu-te a la meva pàgina i a part d'estar al dia del meu taller, podràs beneficiar-te de descomptes en els meus tallers com de les meves obres. 
I a més, sempre determinat pel nivell de subscripció, podràs escollir un gravat entre els realitzats  i el rebràs a casa de manera gratuïta com a recompensa pel teu suport.

Moltes gràcies per formar part de la nostra cultura...

Connexions

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.