Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

IRISPARIS

ARTISTA visual

  • 4
    Mecenas
  • 16.0
    mensuales
  • 735.35
    total

Presentación


  Soc I. Paris, treballo en el meu estudi d'art a Parets del Vallès des del 2015. 
En aquesta pàgina trobaràs els projectes que vaig creant,  el seu procés i les obres resultants.

Amb el dibuix com a base, m'agrada afegir una perspectiva singular al meu treball per fer que cada peça sigui única. Un ventall de tècniques com la pintura, el gravat, la cianotipia entre d'altres,  m'ajuden a transmetre de manera personal l'essència de les meves fonts d'inspiració.

Al llarg dels anys he après que tots els artistes, molt al marge del seu reconeixement necessitem molt de suport en un ampli espectre de possibilitats i gestions.
 Així  continuem creant, mantenir-nos econòmicament i contribuint en la societat amb el que som i fem.

Sense el vostre suport molts oficis i artistes que han decidit professionalitzar-se com jo, no es podrien mantenir, si més no, en el nostre país.
 
 A traves de l'Aixeta, promoc el meu ofici, com la inquietud de fer partícip a tothom que u vulgui mitjançant el micro mecenatge.
 
 Amb aquest suport econòmic m'ajudaràs a assumir part de les constants despeses fruit de l'aprenentatge i recerca d'una obra personal i de qualitat artística.

Subscriu-te a la meva pàgina i, a part d'estar al dia del meu taller, podràs beneficiar-te de descomptes en els meus tallers com de les meves obres. 
I a més, sempre determinat pel nivell de subscripció, podràs escollir un gravat entre els realitzats  i el rebràs a casa de manera gratuïta com a recompensa pel teu suport.

Moltes gràcies per formar part de la nostra cultura...

Conexiones

IRISPARIS apoyan a:

Publicaciones

Lo sentimos, pero no hemos podido cargar los resultados.